Rezerva o intalnire!

Edit Template

­čĺ╗ Instalare Windows, Microsoft Office, Depanare PC - Laptop

INSTALARE WINDOWS MICROSOFT OFFICE DEVIRUSARE ANTIVIRUS

Esti in cautarea unei solutii pentru a-ti optimiza laptopul si a te asigura ca ruleaza la performante maxime? Suntem aici sa te ajutam. Oferim servicii complete pentru calculatorul - laptopul tau, inclusiv instalare de Windows cu licenta, devirusare, protectie antivirus si instalare de programe Office.

­čĺ╗ Instalare Windows la domiciliu

Instalare Windows 8.1, 10, 11 ori Ubuntu

Toate licentele sunt achizitionate de pe site-ul Microsoft

Instalare Windows 7, 8.1, 10, 11 ori Ubuntu

O eroare de tipul “blue screen” poate avea foarte multe cauze. Daca se constata ca aceasta eroare este generata de o functionalitate incorecta a Windows-ului, solutia poate fi fie remedierea Windows-ului existent, fie reinstalarea acestuia.

DURATA DE INSTALARE

Durata instalarii sistemului de operare poate sa depinda de configuratia PC-ului si poate sa fie mai lunga decat 30 de minute.

SIGURANTA DATELOR

In urma instalarii sistemului de operare, fisierele nu sunt eliminate sau sterse de pe dispozitiv.

PROTECTIE

Dupa finalizarea procesului de instalare a Windows-ului, ne vom asigura ca antivirusul dumneavoastra este activat si functional.

DEVIRUSARE

Instalam programe antivirus si anti-malware ce vor detecta automat orice potentiala amenintare

PROFESIONALISM

Instalarea si configurarea Windows se efectueaza cu o atentie deosebita, fie ca optati pentru utilizarea unei parole sau nu.

FUNCTIONALITATE

Te poti bucura de caracteristicile sistemului de operare Windows fara a te ingrijora.

Ce variante de sistem de operare Windows suntem pregatiti sa instalam:

De obicei, instalarea sistemului de operare Windows pe un laptop sau calculator nou este un proces rapid datorita tehnologiilor avansate. Instalarea dureaza in jur de 30 min – 1 ora in functie de complexitatea device-ului dvs.

OFERTA LA DOMICILIU

Efectuam instalarea sistemului de operare Windows 11, 10 sau 8.1, inclusiv driverele necesare, utilizand licenta dvs. existenta sau putem achizitiona o licenta in numele dvs. direct pe loc. Ne ocupam, de asemenea, de formatarea SSD – HDD-ului si instalarea/configurarea unui program antivirus cu valabilitate anuala ori nelimitata. In plus, oferim o ora de asistenta prin conexiune remote, folosind programe precum AnyDesk sau TeamViewer, pentru a va ajuta ulterior cu orice problema legata de laptopul ori calculatorul dumneavoastra.

WINDOWS 7, 8.1, 10, 11

DEVIRUSARE
INSTALARE ANTIVIRUS

Daca va confruntati cu probleme legate de virusi, programe adware sau spyware pe calculatorul dumneavoastra, suntem aici pentru a va ajuta. Oferim servicii specializate de eliminare a acestor amenintari neplacute, asigurand ca sistemul dumneavoastra va functiona din nou in conditii optime. Nu mai stati cu griji legate de securitatea calculatorului dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a beneficia de serviciile noastre de eliminare a virusilor, adware-ului si spyware-ului. Va fi o placere sa va ajutam sa va recastigati controlul asupra sistemului dumneavoastra.

Cum platesc?

Desi ne straduim sa fim la curent cu tehnologia, in prezent, optiunile de plata acceptate sunt numerar sau prin intermediul aplicatiei Revolut.

DEPLASARE

Transportul este inclus in pret pentru Bucuresti. Daca solutionarea problemei este imposibila din cauze independente de noi, se aplica o taxa de constatare si deplasare de 100 RON numerar / Revolut.

AI O URGENTA?

Daca intampini probleme cu laptopul sau calculatorul, suntem disponibili non-stop pentru asistenta. Furnizam suport atat la domiciliu, cat si in mod remote prin aplicatiile AnyDesk sau TeamViewer.

MESAJ IMPORTANT!

Responsabilitatea privind licentierea programelor utilizate la firma revine clientului cat si la cele de persoana fizica, aceste licente fiind suportate in totalitate de catre client.

0 +
ANI DE EXPERIENTA
0
INSTALARI
0
CLIENTI
0 %
SATISFACTIA CLIENTULUI

Blog

  • All Post
  • Antivirus
  • Windows

NOTA INFORMATIVA

Dorim sa va informam cu privire la politica noastra clara referitoare la utilizarea software-ului si a licentelor. In efortul nostru de a respecta drepturile de autor si de a promova utilizarea legala a tehnologiei, va aducem la cunostinta ca nu oferim si nu sustinem programe sau instrumente care faciliteaza activarea neautorizata a sistemelor de operare Windows sau a suitei Microsoft Office.

Toate licentele si cheile de activare pentru produsele Windows si Microsoft Office trebuie achizitionate direct de la site-ul oficial Microsoft sau de la distribuitori autorizati. Ne incurajam clientii sa respecte termenii si conditiile impuse de dezvoltatorii software si sa opteze pentru variante legale de utilizare a produselor.

RECENZII

Ai o urgenta? Suna Acum!

Esti in cautarea unei solutii pentru a-ti optimiza laptopul si a te asigura ca ruleaza la performante maxime? Suntem aici sa te ajutam. Oferim servicii complete pentru calculatorul – laptopul tau, inclusiv instalare de Windows cu licenta, devirusare, protectie antivirus si instalare de programe Office.

Servicii

Antivirus

Devirusare

Instalare Office

Instalare Antivirus

Instalare Windows

Operatiuni

Instalare drivere

Instalare webcam

Instalare programe

Instalare imprimanta

Mutare date HDD/SSD

Depanare

Retelistica

Devirusare PC

Configurare PC

Curatare Laptop

Configurare laptop nou

Meniu

Acasa

Oferta

Servicii

Recenzii

Contact

Copyright ┬ę 2023. Toate drepturile sunt rezervate.