ILIANA este o tanara artista aflata la inceput de drum. La doar 17 ani, cea mai mare pasiune a sa este muzica, iar vocea ei reuseste sa se faca remarcata indiferent de melodia pe care o interpreteaza.

Astazi ILIANA lanseaza “Closer”, o reinterpretare a piesei de success a celor de la The Chainsmokers. Piesa face parte din seria de 5 cover-uri ce vor fi lansate de catre artista.

Citește și ...  KLYDE lanseaza un cover dupa Taylor Swift

“Mi-a luat ceva timp dar in sfasit este aici: primul meu proiect muzical. Ce gen abordez? Niciun gen sau orice gen. Traim intr-o perioada in care incercam sa definim orice lucru nou si acest gen de gandire nu ne lasa sa ne bucuram de muzica asa cum ar trebui. Dar daca insistati, acesta este pop cu un twist – twistul meu.”

Citește și ...  Kamelia a lansat un cover dupa piesa ''Pillowtalk'' a lui Zayn

Pe ILIANA o gasiti pe Facebook si pe canalul sau de Youtube.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Coveruri noi