Diana Serban (Serena) revine cu un nou cover, de data aceasta vorbim de un cover SING OFF, primul de acest gen din Romania.

Dupa ce a adunat peste 1 500 000 de vizualizari pe YouTube la coverul in limba romana al piesei „Nentori”, artista revine cu un cover inedit. Pe instrumentalul piesei „One Dance”, Serena, interpreteaza 10 dintre cele mai cunoscute hituri ale momentului din Romania, astfel coverul numindu-se 10 hituri in 1.

Citește și ...  Mandinga canta alaturi de Tito Nieves

Versuri ale pieselor scrise de Irina Rimes, Delia, Macanache, Carla’s Dreams, Randi sau Alina Eremia, sunt cuprinse in acest cover. Artista a ales peste 10 locatii din Bucuresti si imprejurimi pentru a filma acest cover in zone precum Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Citește și ...  Claudiu Zamfira a facut un cover dupa una dintre piesele momentului!

„Am incercat sa ies putin din chenarul clasic de cover, astfel sa aduc un aer fresh de peste ocean. Urmeaza proiecte interesante pe care le voi aplica alaturi de o echipa tanara si motivata.”

In maximum 2 saptamani, urmeaza un nou cover insa pana atunci, let’s dance!

Citește și ...  Florena - I see fire

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Coveruri noi