What’s Up si Ruby, doi dintre cei mai populari artisti ai momentului, au fost provocati de Andrei Ciobanu de la Kiss FM sa interpreteze impreuna varianta tradusa a single-ului „Swalla”.

Desi multa lume a crezut ca varianta lansata de Andrei, What’s Up si Ruby este doar o parodie, matinalul de la Kiss FM a tinut sa precizeze ca piesa a fost tradusa in romana cuvant cu cuvant.

„Multe persoane isi manifesta nemultumirea in legatura cu versurile pieselor romanesti si spun ca nu exista un mesaj clar. Insa astfel de lucruri nu se intampla doar in tara noastra. Asa ca am cautat o melodie din strainatate care este hit in Romania si am ajuns la «Swalla». Am decis sa o traducem in limba romana, ca sa auda toata lumea ce zic versurile si care e mesajul piesei. Am facut asta mot a mot, fara rima sau masura”, a spus Andrei Ciobanu.

Citește și ...  Yanka lanseaza un remix trap pentru „Skip a Little Love“ si un cover pentru “Hideaway”
Citește și ...  DREI & KLYDE ne suprind cu un Medley

Dupa ce a tradus versurile, comediantul l-a sunat pe What’s Up, i-a povestit despre ideea lui si a mers la studioul cantaretului pentru a inregistra piesa. Clipul a fost filmat de Mihai Vasilescu in studioul lui What’s Up, dar si pe o strada din Cernica.

„Andrei a venit cu ideea si cu versurile. Mie si lui Ruby ni s-a parut incredibil de dubios textul, dar am spus «Da»”, a afirmat What’s Up.

In prezent, varianta tradusa de Andrei a piesei „Swalla” si interpretata alaturi de What’s Up si Ruby are aproape o suta de mii de vizualizari pe YouTube.

Citește și ...  Anca Pop ne indulceste cu un nou cover incitant

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Coveruri noi