“Fetish”, noul single Selena Gomez, este lansat alaturi de label-ul Interscope Records. Piesa este disponibila online pe toate platformele de download si streaming.

Selena a lansat si un vertical playlist video pe Spotify (disponibil doar in SUA).

Single-ul “Fetish” este produs de catre Jonas Jeberg (pentru Big Noize Productions LLC) si The Futuristics si este lansat dupa “Bad Liar”, piesa care se apropie de Top 10 la Top 40 Radio.

Citește și ...  Kristian Kostov, finalist Eurovision Song Contest, lanseaza videoclipul piesei “Beautiful Mess”

Mai mult, „Bad Liar” are peste 90 de milioane de streamuri, a ajuns pana pe locul 24 in topul global Spotify Top 50 si pana pe locul 4 in Shazam Global Chart. Cele doua uploaduri de pe canalul de Vevo al artistei (single-ul si videoclipul) au adunat peste 125 de milioane de vizualizari.

Citește și ...  Ofenbach vine pentru prima oara in Romania, la Nation 5 Halloween

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: International