Giulia Anghelescu s-a intors la una dintre primele iubiri: radio-ul si a fost DJ pentru o saptamana.

De luni, 14 august si pana vineri, 18 august, Giulia a prezentat alaturi de Andreea Remetan matinalul Virgin Radio Romania, de la ora 7 dimineata.

Pe langa “chinul” de a se trezi la cele mai matinale ore, Giulia si-a reamintit cu drag de vremurile cand era in studio zilnic. In plus, le-a dus colegilor pancakes si a personalizat o jacketa pe care a oferit-o ca premiu la un concurs.

Citește și ...  Cum arata lumea desenata de Feli in „Creioane colorate”?

Anul 2017 a venit pana acum cu single-ul si videoclipul “Ne vedem noi”, povestea in care muzica se imbina cu dansul printr-o coregrafie in forta cu influente de dans contemporan, colaborarea cu DJ Project, dar si cu vlogul #BadassMoms, un concept unic in ceea ce priveste vlogging-ul, unde face echipa cu actrita Andreea Perju. Cele doua “Badass Moms” uploadeaza saptamanal materiale pe YouTube, despre cele mai “crazy” experiente ca mame.

Citește și ...  GEØRGE lanseaza single-ul si videoclipul “Nimeni nu-i perfect”, alaturi de Jo

Intre timp, Giulia lucreaza intens la un nou single, pe care urmeaza sa il lanseze in toamna.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Mondenități