Pe 29 august, Jo, una dintre cele mai populare si iubite artiste ale momentului, si-a sarbatorit ziua alaturi de prieteni, familie si oameni din media. Inainte de tort, aceasta le-a “servit” in premiera celor dragi cel mai nou single pe care urmeaza sa-l lanseze: “Stinge-mi luna”. Piesa este deja disponibila pe platformele de streaming si download.

Muzica este compusa de Serban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka, Theea Miculescu, iar textul este scris de Serban Cazan si Theea Miculescu. Fiind o petrecere aniversara, Jo a cantat live cele mai de succes piese ale sale, printre care “Cu un picior in rai”, „Ma intreaba inima” si „Pana vara viitoare”, alaturi de Randi.

Citește și ...  De la Vocea Romaniei in Beijing! Alexandra Mitroi & Kp London s-au alaturat lui Sean Norvis pentru noul lui single

“A fost o seara in care am petrecut frumos alaturi de prietenii mei, familia mea si familia muzicala – Famous Production & Cat Music! Ei sunt oamenii care m-au ajutat sa colorez primii 23 de ani din viata intr-un tablou cu nuante intense si tot ei sunt primii care au avut ocazia sa asculte viitorul meu single – #StingeMiLuna – o piesa in care imi cant sufletul si pe care abia astept sa o ascultati si voi integral! Multumesc tuturor pentru urari! Va iubesc!”, declara Jo.

Citește și ...  PSIHEDELIA - Cum au decurs cele 3 show-uri de la Sala Palatului

Printre vedetele prezente la petrecere s-au numarat Lidia Buble, DJ Sava, Noaptea Tarziu, Christian D, Lino Golden, Mario Fresh, Irina Rimes, Kamara, Randi, BRomania, Serban Cazan, Nicol e Cherry, Nicoleta Nuca, Dorian Popa, George Hora, Ioana Ignat si Edward Sanda.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Tags:
Categories: Noutati