Lansat acum o săptămână, clipul plin de culoare și energie al melodiei „El Amor”, un featuring Micke și Antonia, are deja 1 milion de vizualizări pe canalul oficial de YouTube Global Records. Cu ritmuri fresh și arome tropicale, piesa care îi aduce împreună pe Micke și Antonia a devenit deja un hit.

„Întotdeauna mi-am dorit să am o colaborare pe o piesă în limba spaniolă și dorința mi s-a îndeplinit. Îl apreciez foarte mult pe Micke, este un artist talentat, compune, cântă, dansează. Îl susțin și sper să fie doar începutul unei cariere care să îi aducă numai bucurii și reușite”, a declarat Antonia.

Citește și ...  Damian Draghici lanseaza piesa si videoclipul “Opa,Opa, Opa, Opa”, alaturi de Antonis Remos

Noul artist Global Records Latin – divizie a Global Records ce-și propune să promoveze ritmurile și influențele latine, tot mai populare la nivel mondial – Micke este un tânăr talentat, de numai 18 ani, care vine din Columbia.

Iată 10 lucruri neștiute despre Micke:

1. S-a născut în Columbia.
2. A crescut în Statele Unite și vine dintr-o familie de artiști circari.
3. Micke este și acrobat. În copilărie a studiat cu un instructor brazilian diverse acrobații.
4. Micke nu este doar un cântăreț talentat, ci și un bun actor. A avut ocazia să joace în peste 70 de seriale și soap operas.
5. A învățat singur să cânte la chitară. La 7 ani părinții i-au făcut cadou acest instrument și așa s-a apucat de studiu.
6. Micke este și compozitor. Tânărul columbian compune linii și versuri pentru piesele lui, dar și pentru cele ale altor artiști de la Global Records Latin.
7. Mai are un frate de 8 ani și o soră de aceeași vârstă cu el.
8. Micke adoră să gătească și a învățat de mic să pregătească diverse preparate delicioase.
9. E pasionat de sporturile extreme, cum ar fi săriturile de la înălțime, bungee jumping, sărituri cu parașuta. Micke spune că aceste sporturi îl fac să se simtă viu.
10. Micke se simte în România ca acasă pentru că deja și-a făcut câțiva prieteni aici, iar asta l-a ajutat să se acomodeze repede.

Citește și ...  Ioana Ignat, debutul anului in Romania, se pregateste sa lanseze single-ul “Nu ma uita”
Citește și ...  “Gura ta”, cea mai difuzata piesa din 2016

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Noutati