Noul single Fly Project continua cresterea impresionanta atat in mediul online, cat si in topurile radio.

Vin si pleaca din concerte din toata lumea. Aeroportul le este tot atat de familiar ca propria casa baietilor de la Fly Project, care sunt foarte mult timp plecati in turneu, in destinatii variate.

Tudor si Dan au dat lovitura si cu noua piesa, Get Wet, care desi lansata de nici doua luni, a ajuns la aproape 20 de milioane de vizualizari, in ultima perioada facand milionul de vizualizari pe zi.

„Am crezut in piesa asta si ne bucuram ca a prins, ca oamenii o cauta, o asculta, o auzim la stopuri prin Bucuresti sau prin tara, primim filmulete din alte tari cu oameni care danseaza pe ritmul piesei. Asta e motorul nostru, ne motiveaza foarte mult cand vedem reactia pozitiva a oamenilor la munca noastra” spune Tudor.

In aceasta perioada, nu numai planul profesional a fost extrem de aglomerat, ci si cel personal, Tudor devenind tatal unei fetite minunate, care a implinit o luna, iar Dan afland ca va fi tata pentru a doua oara, de aceasta data al unui baietel.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Noutati