Golan lanseaza un live session cu piesa „Nevertheless” si un material video filmat in sala mare de la Halele Carol.

Proiectul video este realizat prin miscarea camerelor in perspective dinamice, astfel urmarind cromatici industrial si unghiuri rapide, ca intr-un contrapunct pe beat-ul piesei.

Single-ul “Nevertheless” este extras de pe albumul de debut Golan. Filmarea vine la trei saptamani dupa lansarea „Sapphire”, un live session realizat pe acoperisul Galeriilor Lafayette din Paris si la mai putin de o luna pana la evenimentul Golan Symphonic & special guests, care va avea loc la Arenele Romane.

Citește și ...  Single-ul "Rendez Vous" premiat cu Aur in Polonia!

Pe 20 septembrie, la eveniment, artisti ca J. Bernardt, Fhin, ViLLΛGE si ARME se vor alatura unei orchestre de 60 de instrumentisti si trupei Golan, pentru cel mai elaborat proiect audio-vizual conceput pana acum de catre Alex, Mihai și Ernesto.
De altfel, si biletele de pre-sale intra în cursa contra-cronometru, fiind disponibile inca o saptamana la pretul special de 45 lei, pe platforma MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic).

Citește și ...  Fly Project, regi ai Armeniei

Intre 8 si 22 septembrie, biletele vor mai putea fi achizitionate la pretul de 60 lei, iar in seara evenimentului se vor putea gasi la intrare, in limita capacitatii, la pretul de 75 de lei.

Citește și ...  Smash Brothers INC. & Drei Ros cauta cel mai bun remix pentru piesa “Jazzy Bitch”

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Noutati