În mai puțin de 4 zile de la lansare, noul videoclip Fly Project a ajuns pe locul al doilea în topul preferințelor utilizatorilor Youtube, iar succesul piesei a atras deja primele controverse.

Deși feedback-ul din partea publicului a fost unul pozitiv, melodia reușind să strângă până astăzi peste 700 de mii de vizualizări pe canalele Roton și Fly Project, reprezentanții artiștilor au observat un fenomen ciudat. La doar câteva ore după ce videoclipul a fost postat, pe ambele canale au apărut în același timp câte 2.000 de dislike-uri de la utilizatori din țări în care nici nu apucase să facă vizualizări.

Citește și ...  Stefan Banica a sarbatorit femeia prin cele mai frumoase cantece de dragoste

Potrivit verificărilor realizate de staff-ul artiștilor, aceste dislike-uri ar fi fost cumpărate de la o persoană sau firmă care deține un software specializat. “Este puțin incredibil ce se întâmplă acum și că există undeva o persoană care a plătit pentru lucrul ăsta. Pe de altă parte, suntem fericiți să vedem feedback-ul pozitiv din jurul piesei, deci buna noastră prietenă Karma funcționează,” a declarat solistul trupei, Tudor Ionescu.

Citește și ...  In aplauzele a mii de prieteni si fani, Gabriel Cotabita a revenit pe scena, la “Gala Chapeau”!

În ciuda celor întâmplate, numărul vizualizărilor a continuat să crească, iar piesa celor de la Fly Project este în continuă ascensiune în topul Youtube. Membrii trupei vă așteaptă să participați la provocarea #GETWET: ”Cel mai mare concurs de tricouri ude”. Dați cu apă cum știți mai bine și puneți hashtag’ul #GETWET, iar băieții vor contoriza toate clipurile încărcate.

Citește și ...  FLY PROJECT a facut din nou senzatie la Media Music Awards

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Noutati