Gino a lansat cântecul de Crăciun, “Acum în prag de sărbători”

Gino, pe numele său Gheorghe Berghian, solist vocal, producător muzical, compozitor,  chitarist, impresar artistic şi organizator de evenimente, a lansat în noaptea de Moş Nicolae, cântecul “Acum în prag de sărbători”. Cântecul este compus de Gino, pe versurile lui Alexandru Mihălţan.

Orchestraţia este realizată de Nicolaie Beşleagă, iar mixajul, masteringul şi video-ul de Tudor Marciu.

Citește și ...  Alessia - Fioros

„Crăciunul este o stare de spirit, adevăratul spirit al Crăciunului însemnând să preţuieşti pacea şi să oferi din plin compasiune şi iubire. Crăciunul este acel moment când bunătatea triumfă, este acel moment când te cuprinde dorul de casă şi de cei dragi… Tocmai din acest motiv am compus acest cântec deosebit, intitulat “ Acum în prag de sărbători”, pe care vi-l dăruiesc cu toată dragostea. Vă doresc audiţie plăcută şi cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi!” a spus Gino.

Citește și ...  Lavinia Ionita lanseaza single-ul “Criminalul din tine”

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.