ADDA – Floare Delicata

ADDA lansează cel mai recent single și videoclipul acestuia, „Floare delicată”, în regia lui Ionuț Trandafir. Artista povestește că a lucrat foarte mult la versurile piesei și speră ca melodia să placă tot atât de mult, pe cât suflet a pus ea în crearea poveștii.

„Am scris piesa aceasta pe bucăți, pentru că am vrut să fie perfectă. Am început acum doi ani și am terminat-o acum câteva luni. E o parte din mine, e plină de emoție și sinceră. Am pus tot sufletul în versuri și în muzică și este piesa mea preferată din tot ceea ce am făcut până acum. Sper să ajungă la oameni și sper să însemne ceva pentru ei. Am mari emoții, poate mai mari ca de obicei, dar sunt și foarte fericită”, declară ADDA.

Citește și ...  Kalif lanseaza single-ul si videoclipul "Esemes de amor"

Videoclipul a fost filmat în două zile, la Casa Monteoru din București și în Vama Veche. Pianul a fost adus special, pe platformă, la mare, iar în videoclip apar nu mai puțin de 200 de maci.

Citește și ...  What’s UP vine “La tine” cu un nou single si videoclip

Ionuț Trandafir spune că ideea clipului a pornit de la stările pe care ADDA reușește să le transmită fără a avea nevoie de multe artificii. „Am plasat „Floarea Delicată”, pe Adda, în „altă realitate”, de fiecare dată diferită, în cadre colorate.

Echipa mea a adus o câmpie care înflorește în casă și pianul pe o plajă, construind astfel o metaforă în imagini despre comoara care apare în toate visele ei. Două zile de filmare și 14 ore de montaj au dat conturul poveștii acestei piese sensibile, iar publicul are ocazia să vadă o altă Adda, pentru că o Floare delicată trebuie adusă în lumina reflectoarelor înflorind în cadre beauty”, încheie regizorul.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.