Carla’s Dreams lansează “Inima” în colaborare cu Delia și “Animal de pradă”

“Inima” este inclusă pe albumul “Antiexemplu” și a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca și piesa “Animal de pradă”.

“Inima” – o piesă scrisă și lansată de către Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă și care a căpătat împreună cu ea o nouă viață, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri și speranțe. Un duel ascuns dintre rațional și subconștient”, au declarat Carla’s Dreams.

“De fiecare dată ne completăm bine Carla’s Dreams și cu mine și nu ne putem abține să nu colaborăm”, a spus Delia.

“Inima” este compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar “Animal de pradă”, compusă tot de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiștilor: “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”.

Citește și ...  Minelli lansează single-ul și videoclipul „My heart”, o combinație între stilurile Dance, Pop și R&B

Videoclipurile pentru “Inima”, ca și cel pentru “Animal de pradă” au fost regizate și filmate de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare dată.

De curând, Carla’s Dreams au lansat single-ul “Frica”, care are 4 milioane de vizualizări este pe locul 3 în trending. Carla’s Dreams au lansat și “Beretta” care are deja peste 17 milioane de vizualizări.

“Formula Apei”, o altă piesă de pe albumul “Antiexemplu”, a fost lansată zilele trecute cu videoclip în regia lui Roman Burlaca.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizări. Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

Citește și ...  Mr Vik lanseaza single-ul si videoclipul "Brasil Tropical"

Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului “Antiexemplu”, show regizat de artiști.

Carla’s Dreams au câștigat anul acesta patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.

Delia a lansat single-ul “Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru “Cum ne noi” (featuring), dar și “Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Rămâi cu bine” sau “Verde Împărat”.

Citește și ...  Pack The Arcade si Akcent lanseaza “Cool Guy”!

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.