Dupa ce a atins aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube la colaborarea cu Marcel Pavel pentru piesa „Fara sa stii”, Doddy revine cu un nou single, „Haz de necaz”. Piesa este produsa chiar de Doddy si Peter Zaad in studioul EpicEntertainmentva, in colaborare cu Stan Nicolae si Radu Baisan (Pink Elephant), si beneficiaza si de un videoclip regizat de Alin Surdu.

Citește și ...  POSH - Spune-mi cum sa te iubesc

„Haz de necaz s-a nascut in unul dintre momentele in care au aparut crapaturi in relatia mea. Moment in care aveam impresia ca s-a schimbat ceva, dar a ramas la stadiu de impresie. Aceste momente ajung sa fie amuzante cand iti dai seama ca una se spune, alta se face si totul ramane neschimbat datorita dragostei. Asa poti ajunge sa faci ”haz de necaz”…. decat sa-l alimentezi, e mai bine asa. Un zambet nu apare niciodata langa o vorba dureroasa.

Citește și ...  Sarah JSun feat. Cosy - Linistea

Piesa este compusa alaturi de prietenii mei Karo si Radu (Pink Elephant). Petru Birladeanu (Peter Zaad) a avut si el un ingredient pentru aceasta piesa. La videoclip am lucrat pentru prima oara alaturi de Alin Surdu si pot spune ca sunt foarte multumit”, a declarat Doddy.

Citește și ...  Viktor debuteaza astazi cu piesa "Din nou"

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Videoclipuri noi