Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 5 septembrie, videoclipul single-ului Cupidon – Guess Who feat. Irina Rimes – în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Extras de pe albumul „Un Anonim Celebru”, lansat în luna mai a acestui an, single-ul „Cupidon” beneficiază de un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio. Producția clipului este una complexă pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni și la care au participat mai mult de 20 de graficieni.

Citește și ...  Dr. Mako & Friends feat. Kalif - Luna

Colaborarea cu Irina Rimes a fost lansată odată cu cel de-al treilea material solo Guess Who, album pe care îl puteți asculta online sau descărca de pe www.unanonimcelebru.ro. În aceleași timp, „Cupidon” a fost una dintre cele mai difuzate piese românești pe radiourile din țară în această vară și se apropie de 10.000.000 de ascultări pe YouTube.

Citește și ...  Vantoek si Hevito au lansat videoclipul si piesa, „Viajero“.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Tags:
Categories: Videoclipuri noi