“Din suflet pentru suflete” este cel mai nou single pe care Jon Baiat Bun il lanseaza alaturi de Mario Fresh. Versurile sunt scrise de Jon Baiat Bun, iar muzica este compusa de catre cei doi artisti si Alexandru Bittman. De orchestratie s-au ocupat Razvan Matache si Florin Buzea, iar mixul si masterul au fost realizate de Alex Truta.

“Primul single pe care il lansez de pe cel de-al doilea volum al albumului «Romanu’ Ion» este «Din suflet pentru suflete». Piesa este o colaborare cu Mario Fresh, artist care s-a maturizat din toate punctele de vedere. Daca o veti asculta, va veti da seama de acest lucru. E un single creat din suflet pentru toate sufletele”, declara Jon Baiat Bun.

Citește și ...  GEØRGE lanseaza single-ul si videoclipul “Nimeni nu-i perfect”, alaturi de Jo

“Asteptam nerabdator aceasta colaborare cu Jon Baiat Bun, colegul meu de la Golden Boy Society. Il apreciez foarte mult, iar muzica pe care o transmite este reala si totodata din suflet”, adauga Mario Fresh.

Citește și ...  Geo Da Silva & Sean Norvis lanseaza single-ul si videoclipul "I wanna feel love"

Albumul ”Romanu’ Ion” a fost inceput in 2014 si este format din doua volume. Primul volum, “Blestemul viciului”, contine 12 piese si a fost lansat integral dupa prezentarea clipului “S.R.L.-ul lu’ Jon”. Pana in prezent, Jon Baiat Bun a lansat piese precum “Proiarba” (ft. Rashid), “Baiat Bun” (ft. Don Baxter & Alex Velea), “Baiat Rau” (ft. Alex Velea), “Mutre Vechi” (ft. Cabron).

Citește și ...  IVANA lanseaza astazi primul single din cariera "“Tomorrow”"

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Videoclipuri noi