„Uit de tine este o melodie la care am contribuit cu sufletul. Împreună cu Thea și cu Mădălin Roșioru, cărora le mulțumesc, am construit această piesă care pentru mine are o mare încărcătură. M-am inspirat din experiențe de viață prin care trecem cu toții, la un moment dat”, mărturisește MIRA.

Videoclipul regizat de SAN este unul foarte fresh și, așa cum povestește MIRA, surprinde cele două planuri ale poveștii melodiei: „Îi mulțumesc lui SAN pentru că m-a ajutat să conturez și mai bine întreaga poveste a piesei, care se desfășoară pe două planuri, atunci când suntem împreună și atunci când suntem despărțiți, dar tot cu el în minte și în inimă.” La rândul lui, regizorul clipului adaugă: „Am filmat în mai multe locuri, inclusiv într-o stație de autobuz sau pe o plajă, astfel încât să putem surprinde și la nivel vizual cele două planuri ale poveștii. Ideea pe care am mers e oarecum universală: personajul se îmbată cu amintiri dintr-o relație trecută și refuză sau nu se poate concentra pe prezent.”

Citește și ...  Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul “De Amor”
Citește și ...  DDY Nunes feat. DaBrix - Wasted

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013 a început o colaborare cu Allexino, cu care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. În 2014 MIRA colaborează pentru piesa „Zi-mi ceva” cu Zhao, proiect care a ajutat-o să semneze cu Global Records. Melodii precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani”, o colaborare cu Corina și Skizzo Skillz, care a adunat 65 de milioane de vizionări pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

Citește și ...  Last Night - Hai, Hui

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Videoclipuri noi