Serena lanseaza astazi un nou single ”Safari”

Serena si-a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 14 ani, perioada in care a inceput sa filmeze si primele coveruri. Prima tangenta serioasa cu muzica a fost pe piesa “Nu iese fum fara foc”, urmand o colaborare cu LLP pe piesa “Persia”.

Citește și ...  Daiana lanseaza single-ul si videoclipul “Chico Chico”

Recent, artista a lansat o reintepretare in romana a hit-ului “Nentori”, coverul devenind viral intr-o perioada foarte scurta.

“Sunt foarte fericita sa lansez aceasta piesa la care am lucrat alaturi de prietenii mei de la Pink Elephant. E un proiect in care cred foarte mult, tinand cont ca aici au fost investite sentimente si zile intregi de munca in studio.“ a adaugat Serena.

Citește și ...  Kamara lanseaza primul single solo, “Encore plus fort”

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.