The Motans & Keed – Lilith

Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu și produsă de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).

Videoclipul piesei “Lilith” a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative.

“Mi s-a părut interesantă asocierea dintre o femeie și personajul mitologic „Lilith„. Lilith a fost, după multe mituri și legende, prima femeie a lui Adam. Și spre deosebire de Eva, Lilith a fost făcută din foc (sau din țărână după folclorul evreiesc) și făcută în același timp, nu după și nu din coasta lui Adam, precum a fost Eva. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodată unui barbat. E „un întreg” de la natură și nu are nevoie de cineva ca să simtă liniștea. Ea nu are nevoie de liniște, ce a fost creat din foc nu e sortit să cunoască liniștea. Scriind aceasta piesă am vrut să descriu femeia care la prima vedere nu pare afectată de absolut nimic, în adâncul sufletului însă, râvnește acea „liniște” care însă nu îi este sortită”, a declarat The Motans.

Citește și ...  Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul "Azzido"

“Motanu’ a băgat piesa în mașină și a zis că are nevoie de o strofă. Conceptul piesei s-a lipit ca un magnet de partea mea artistică, m-am oferit. E un profesionist desăvârșit și unul dintre puținii  artiști care înteleg importanța viziunii și a conceptului în muzică.
Totul a mers ca uns, sunt încântat!”, a spus Keed.

Personajul din videoclip este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 290 000 de abonați pe YouTube și 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.

Citește și ...  Klyde - Chemistry

Lilith este clipul meu favorit de până acum. Mi-a plăcut echipa, toți băieții sunt extraordinar de talentați și m-a intrigat mult ideea clipului. The Motans e cu siguranță proiectul meu favorit din România, deci sunt mândră că m-au ales pe mine să aducă la viață imaginea lui „Lilith„”, a declarat Laura Giurcanu.

Tot anul acesta, The Motans au lansat “Nota de plată cu INNA, single care are peste 13 milioane de vizualizări.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

Citește și ...  directia 5 lanseaza single-ul si videoclipul “Am stiut”

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări.

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum “Versus”, “August”, “Fifty Fifty”, “Tu” și în curând, artistul va lansa albumul de debut.

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.