Sarah JSun lanseaza o noua piesa in colaborare cu DJ-ul turc Cengiz Unsal. Piesa “Top of the world” este ritmata, imbinand sound-ul pop cu influente orientale si ne atrage cu o imagine plina de culoare si un super videoclip filmat in Bucuresti.

De productia piesei s-a ocupat Alexander Shiva, Mircea Prusan si DJ-ul turc Cengiz, iar linia melodica apartine artistei. “ Este o altfel de piesa fata de cele cu care i-am obisnuit pe urmaritorii mei insa m-a atras foarte tare acest ritm si am simtit ca pot trasnmite un mesaj si pe o piesa ritmata. “Top of the world” inseamna curaj, inseamna increderea pe care uneori o pierdem, acordand prea multa atentie celor din jur care ne critica. Avem nevoie de un moment in care sa simtim ca suntem “in varful lumii”, moment in care alegem ceea ce vrem, fara sa ne fie frica de ce vor spune ceilalti” a declarant Sarah.

Citește și ...  Ruby lanseaza piesa "Tata"
Citește și ...  Nicole Cherry lanseaza videoclipul piesei „Cine Iubeste”

De videoclip s-a ocupat Dan Andrei Paraschiv iar hainele din clip sunt semnate de designeri romani si talentati – instinctive.ro si Daniel Dobre Design. Machiajul fetelor este semnat Cora’s Beauty Corner.

Citește și ...  ARON – No One Like You

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.voq.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Categories: Videoclipuri noi